fredag 1 juni 2012

En ny uplysningstid



Omslagsbilden: Tobias Palmqvist med dottern Hedda, 4 år. Vad är den viktigaste framtidsfrågan för honom? Läs mer i "En ny upplysningstid". Foto: Christian Saltas

Nu är den här, tidningen "En ny upplysningstid". Lagom inför kongressen kan du läsa om några av HRFs framgångar, utmaningar och visioner inför framtiden.
"En ny upplysningstid" är inte bara temat för kongressen och den kommande kongressperioden. Det är också en bilaga till Auris, som kommer ut i dagarna. Här på kongresswebben kan du ladda ner tidningen som pdf.
HRFs lilla "kongresstidning" berättar varför kunskap är makt, varför HRF är en ledfyr när det stormar kring hörselvården och varför hela Sverige lyssnar när HRF pratar ljudmiljö...
Sex medlemmar talar om vad de tycker är den viktigaste framtidsfrågan – och HRFs förbundsordförande förklarar varför vår vision om full delaktighet och jämlikhet inte är en utopi.
I tidningen listar vi dessutom några roliga HRF-framgångar under den gångna kongressperioden – och viktiga frågor som är på gång under de kommande åren.
Trevlig läsning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar