tisdag 11 juni 2013

Sweden Rock Festival & Tinnituskonsulten

Självklart rullade Cathrine, Tinnituskonsulten med familj och kompisar ner till Sweden Rock Festival detta året också.
Jag ville så klart dit och hälsa på alla, som jag mött för första gången förra året, det råder nämligen en härlig stämning över dessa "Öronpropps hjälpare" ;)

Tima & Cathrine

De gör en otroligt stor och fin insats till att hjälpa alla Sweden Rock deltagarna. 
Här ser vi en glad kille som har hamnat mellan dessa vackra tjejer, de jobbar tillsammans med Cathrine. Han fick med sig ett par perfekta öronproppar som gör att man hör musiken jättebra och tal också för den delen.
Linda- Sophie, Peter, Sari och Marielle

Deras tält är nog bland de mest välbesökta på hela festivalen, riktigt kul att se att folk verkligen tänker på att skydda sin hörsel.

En livs levande Audionom har de oxå med sig, henne ser ni tv.

Det enda man behövde betala var med en kram eller en tjusig dans, så fick man med sig ett par öronproppar.
Superbra vinst på Lotteriet

Tyvärr såg både de och vi att väldigt många barn bar sina hörselkåpor helt fel, trots att man satsat på att använda sig av "Ljudvärdar" så gick nog inte budskapet fram till föräldrarna.

Vi hoppas på ett bättre resultat till nästa års Sweden Rock Festival,  kanske med hjälp från HRF Blekinge & Tinnituskonsulten :)
Det är bra att använda sig av de som har expertis!
/Bloggsnäckan

3 kommentarer:

  1. Så otroligt kul att träffas igen. Vi håller kontakten under året och förhoppningsvis syns vi igen till nästa år :) //Cathrine

    SvaraRadera
  2. Tyvärr såg jag vissa av Ljudvärdarna som bara gick runt och tittade, där fanns barn med kåpor som satt helt fel, men de sa inget om det.
    Jag såg många, många barn som hade kåporna helt fel, synd att det brister i informationen med något som var bra tänkt från början.

    SvaraRadera
  3. Jo det var ju så.. de visste oftast inte heller vart man kunde få tag på kåporna utan skickade barnen till oss fast de egentligen inte skulle varit in på området utan kåpor.. De flesta hörselvärdar skyddade inte heller sin egen hörsel..

    SvaraRadera