måndag 15 december 2014

Julfest i Karlshamn



HRF i Karlshamn, har haft Jul o Luciaträff i samarbete med ABF i Folkets Hus. Som tidigare år kom Irene Bengtsson med ett 20 tal ungdomar från Musikskolan, sjöng o spelade julsånger.
Små söta lucia med tärnor
En upplevelse för oss 50 tal medlemmar som dessutom fick en god jultallrik, kaffe med kaka. Allt komponerat av vår Ingalill.  Stort lotteri med alster från våra duktiga damer som kan konsten att sy och virka. 

Som avslutning kom två tomtar och delade ut klappar till var och en. Styrelsen önskar alla medlemmar och alla Karlshamnare en GOD JUL o GOTT NYTT ÅR.
Inga-lill och Barbro våra tomtar

5 kommentarer:

  1. Så duktiga barn som ställer upp på sin fritid för att sprida värme och glädje till er!
    Det hör till takt och god ton att åtminstone ge de här barnen en chokladtomte eller någon form av uppskattning för sitt framträdande, tyvärr fick de ingenting av er på HRF! Kanske något att tänka på i framtiden!

    SvaraRadera
  2. Irene Bengtsson fick ett kuvert innehållande en summa pengar som oavkortat går till barnen. Ta reda på fakta innan du, anonym, lägger kommentarer

    SvaraRadera
  3. Till ovanstående: som förälder till ett av barnen, mig veterligen så har de inte fått något!
    Det behövs så lite för att glädja barnen, som en choklad tomte som ovan skriver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kolla med deras lärare vad som blivit fel. HRF Karlshamn har i flera år anlitat Irene Bengtsson och hennes musikklass till Lusseframträdande och varje gång överlämnat en penninggåva. Vi har gjort rätt för oss denna gång som alla tidigare gånger

      Radera
  4. 700 kr. borde räcka till samtliga barn som gjorde ett vackert framträdande!

    SvaraRadera